Designlyx eller loppis i köket

Välj din köksstil i din Stockholmsbostad. Hur din smak än ser ut så kan du alltid hitta det du söker inom alla stilar vid en köksrenovering i huvudstaden. Här kommer tips som du kan ta med dig.

När du har bestämt dig för att utföra en köksrenovering i ditt hem i Stockholm så är nästa steg att fundera ut vad du vill förändra och hur. I en storstad finns det mängder av dyra och lyxiga butiker där du kan köpa allt från vitvaror till kakel och köksluckor. Men det finns även loppisar och begagnad inredning att hitta. Något som kan vara i mycket gott skick och dessutom i allra högsta grad modernt. Så ta en ordentlig funderare innan du går vidare. Kanske vill du ha glänsande lyx eller något som är mer shabby chic i ditt kök.

Skapa din egen bostad

Om du törs och har en konstnärlig ådra så kan du satsa på att skapa ett mycket personligt hem. Det kan vara att du använder dig av ett oväntat material eller att du själv skapar något unikt med det material som finns. Kan det vara något för dig att skapa ett eget mönster med hjälp av mosaik över diskbänken? Eller skapa en bänkskiva som du själv gjort av betong med mönster på? Det kan även vara något annat som att måla dina skåpsluckor i olika nyanser av gult, grönt eller blått. Kanske ljusast nyans mot fönstret och mörkare nyanser längre in mot rummets mitt. Mer om köksrenovering på denna sida: koksrenoveringstockholm.nu