Trevligare för alla

Trapphuset passerar man ofta några gånger per dag. In och ut när man ska till jobb och på ärende. Visst varar det bara för en kort stund, men ändå är det trevligare att mötas av ett fint trapphus.

Allt blir så mycket trevligare när man blir mött av ett fint trapphus. Som boende förväntar man sig att det är rent och ser trevligt ut. Vilket sätt är bättre än lite färg i trapphuset för att få det finare. När trapphuset var som mest slitet skämdes man när man fick hem vänner. Med ett målat trapphus behöver vännerna inte längre ha ögonbindel på sig när de kommer. Det blir en trevligare stämning för både boende och besökare med ett trevligt trapphus.

Mer färg åt folket

Längs gatorna på stan ser man olika graffitimålningar, en del ser ju hemska ut. Men de som är gjorda ordentligt är riktigt fina. Så pass fina att de hade kunna pryda en vägg inomhus. Kanske med några förändringar av motivet. När man kommer in i ett färgglatt rum blir man ofta glad. Det känns som om man vet vad det är för person bakom, en modig glad person som ser världen i härliga färger. Tänk att bli mött av det dagligen. Med proffs på trapphusmålning kan man komma en bra bit vägen. Galna färger och graffiti kanske inte är något för alla fastighetsägare, men man kan ju alltid testa. En del fastighetsägare tar tacksamt emot tips på olika idéer. Och med en målares hjälp är man säker på att det blir snyggt.