Rullställning för säkrare arbete

Behöver du utföra ett arbete en bit upp, men vill inte använda lift eller byggställning? Då kan en rullställning vara det som du är på jakt efter, såväl för företag som för privatpersoner.

En rullställning är som att höja upp marken dit där du vill nå. Det kan vara för att rensa hängrännor, putsa fönster eller måla fasaden för dig som är privatperson. Och för dig som har ett företag kan det vara ett säkert, billigt och bra sätt för din personal att nå dit de vill för att göra det de ska. För även om det är mer vanligt att man använder sig av en saxlift eller bomlift, eller byggställning, så har ändå rullställningen en välkommen och stor plats att fylla på de flesta projekt.

Arbetsyta och materialförvaring på rullställning

En rullställning är som ett förhöjt golv där du kan stå och arbeta. Men det finns även plats så att du kan ha visst material vid sidan om dig. Därför är rullställningen mycket populär när det gäller målning och arbeten med el, liksom de flesta andra arbetena på högre höjd. Hos många privatpersoner har rullställning helt tagit över behovet av stegar, och det är en möjlighet att kunna arbeta enkelt och mycket säkrare än tidigare. Rullställningen består av fyra hjul, en stege upp och en golvyta. Det är allt som behövs för att du ska kunna flytta runt ställningen på ett enkelt sätt. Och att du ska kunna arbeta smidigt, enkelt och mycket mer säkert.