Plattsättare Stockholm – skapa det badrum du drömmer om

Drömmer du om ett nytt badrum i Stockholm? Du är långt ifrån ensam. Ett snyggt badrum definierar på många sätt resten av bostaden och det är ofta detta som gästerna tar med sig som ett första intryck. Dessutom så är badrummet den plats i hemmet där man kan slappna av och ladda batterierna efter en stressig dag på jobbet. Det senare är något vi alla behöver, stress ligger latent hos många idag. Att renovera ett badrum är emellertid ett projekt som bäst sköts av proffs. Rådet är att du anlitar en professionell plattsättare i Stockholm och detta av flera skäl.

Varför ska man då välja en plattsättare i Stockholm? Så svårt kan det väl ändå inte vara att sätta kakel och klinkers på egen hand och därigenom komma billigare undan för en badrumsrenovering? Vi tittar närmare på några starka argument till varför du ska välja en plattsättare snarare än att ge dig i kast med projektet på egen hand:

  • Bättre resultat. Det främsta argumentet till varför du ska anlita en plattsättare i Stockholm handlar om att det blir ett bättre resultat. Det spelar ingen roll hur pass mycket tid du lägger ner på att vara noggrann – du kommer inte att nå samma verkshöjd som en plattsättare. Skarvarna blir snyggare, plattorna kommer att sitta rakt och i exakt linje med varandra och handlar det om något typ av mönster så kommer det inte råda någon tvekan om att plattsättaren lyckas bättre än du. Det handlar om träning, kunskap och erfarenhet.
  • Spara pengar. En plattsättare i Stockholm kan dels inkluderas i Rot-avdraget och det möjliggör för dig att dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. En annan ekonomisk fördel handlar om att man ofta kan gå via dennes företag för att köpa in material. Det ger ofta fina rabatter. Och, väljer du själv att göra jobbet så kommer svinn in som en faktor. Du både gör fel och räknar fel – det leder till att plattor måste kasseras och att kostnaderna stiger.
  • Trygghet. I samband med en badrumsrenovering så ställs höga krav på ett fackmannamässigt utförande. Badrummet har både fukt och vatten som naturliga inslag och tyvärr ser man att både fukt- och vattenskador ökat rejält under senare år. Mycket av detta kan förklaras av att privatpersoner renoverat och satt kakel utan att följa de regler som finns gällande jobb i våta utrymmen. Vilket kan innebära att man heller inte blir ersatt av försäkringsbolaget man har. Väljer du en plattsättare i Stockholm så dokumenteras arbetet och om en framtida olycka skulle ske så har du svart på vitt att arbetet skett i enlighet med reglerna som finns. En trygghet!
  • Nya lösningar. En plattsättare är att jämföra med en konstnär. Detta innebär att du med fördel kan ta hjälp med att skapa ett badrum som når en helt ny estetisk höjd. Diskutera fram lösningar och låt din plattsättare komma med förslag kring exempelvis färger, storlek på kaklet och gällande exempelvis mönster. Detta skapar ett unikt badrum.