En pool ovan mark får familjen att gå med på semester i hemmet

Pool ovan mark är lösningen för dig som behöver övertyga familjen om att stanna hemma i sommar. Slipp stora, tidskrävande markarbeten och hoppa i direkt.

Så här är läget: du har tröttnat på att resa utomlands på semestern, men resten av familjen håller inte med dig. Nu gäller det att övertyga dem om att en sommar i trädgården kan vara minst lika avslappnande och underhållande som en månad på ett thailändskt all-inclusive. Lösningen stavas “pool”.

Såvida inte du äger villan och tomten helt själv kommer ditt första hinder vara att få med din partner på tåget att investera i en pool till tomten. Säkert kommer du mötas av argument om att det är ett alldeles för stort jobb att gräva ut hela trädgården för en pool som ingen egentligen bett om. Men du vet ju att du har rätt. Med en pool utanför dörren kommer ni få världens bästa sommar.

Pool ovan mark erbjuder bad i toppklass

Som tur är, behöver ni inte alls gräva för att installera en pool. Det finns nämligen alternativ ovan mark. En pool ovan mark är ett enkelt sätt att pröva på pool-livet. Av uppenbara skäl är det billigare och mindre tidskrävande att få en sådan pool på plats, än en som kräver större markarbeten. Och det behöver alls inte betyda att du tummar på badupplevelsen. Vattnet kommer svalka dig och din familj precis lika skönt ovanför marken i Skåne som under markytan i Phuket.