Målare i Sundbyberg renoverar lägenheter

Lägenheter idag kan vara dyra i inköp. Ett sätt att köpa en billigare lägenhet är att hitta en som är i behov av rustning. Bor man i Sundbyberg kan målare hjälpa till att renovera nya hemmet.

Christian kände sig modfälld. Lägenheterna han tittat på hitintills var allt för dyra för hans plånbok. Han började misströsta. Det var då en kompis som arbetade som målare gav honom en briljant idé. Varför inte köpa ett renoveringsobjekt? Christian blir eld och lågor men inser snabbt att material och eventuell inhyrning av någon tjänst kommer att göra slutsumman allt för stor.

Trots sin skepsis bestämmer han sig för att chansa när en lägenhet i hans smak dyker upp. Christian hyr in kompisens målerifirma i Sundbyberg för att ge ett prisförslag på renoveringen. Han berättar att han har en snäv budget och ber dom att hålla nere kostnaderna.

Att hyra in målare i Sundbyberg är en fullträff

En kort tid därefter får han prisförslaget och kan inte tro sina ögon. De har verkligen lyssnat på hans önskningar och hållit sig till det nödvändigaste.

Den första omgången är det prioritet på att måla och tapetsera. Lägenheten visade sig ha fina trägolv som endast behövde slipas lite för att få tillbaka sin forna glans. Något som verkligen skulle spara pengar. När han senare sparat ihop lite pengar skulle han även göra om badrummet och köket.

Om några dagar skulle operation renovering fas ett, som han kallade det, inledas då målerifirman skulle komma och göra grundarbetet innan väggarna skulle målas.