Gummiprodukter till bygge

När produkter till bygge beställs handlar det inte bara om trä, isolering och rör. Det behövs även gummiprodukter för att täta bland annat ställen som dörrar.

Antons byggfirma hade fullt upp med ett stort projekt som skulle påbörjas om ett halvår. Det var en hel del förarbete som behövde göras och tiden var knapp. För en lekman kunde det låta märkligt men beställningar för ett sådant jobb kunde ta lång tid att få skickat till orten för bygget.

Nu hade han fått ett riktigt huvudbry. Det var nämligen så att hans leverantör av gummilister hade gått i konkurs och kunde därför av uppenbara skäl inte leverera de produkter han behövde. Nu satt han riktigt i klistret. Hur skulle han hitta en lika bra leverantör med så kort varsel?

Gummiprodukter – en bred marknad

Det var inte det att marknaden hade få företag som arbetade med just detta, snarare tvärtom. Det var ett bekymmer då Anton bara ville ha de bästa gummilisterna när han byggde åt sina kunder. Så han kontaktade företaget han köpt gummilister av förr och som skulle lägga ner för att se om de hade något tips.

Det hade de och Anders fick kontaktuppgifterna till företaget som låg i Stockholm. Nervöst slog han in numret för att komma till företagets försäljningsavdelning. Så mycket hängde på att det var möjligt att beställa listerna där. Anton hade inte behövt oroa sig. En mycket trevlig försäljare svarade och lovade att hjälpa honom på bästa sätt. Anton kunde bara skicka in en beställning så skulle de ordna resten.