Var hittar man måttbeställda markiser på Lidingö?

Letar ni efter markiser till ert hus på Lidingö? Det finns företag som är specialiserade på solskydd och som kan sy upp markiser efter särskilda mått.

En markis över uteplatsen gör att man kan nyttja den även när det regnar eller då solen ligger på som mest. Men det kan vara svårt att hitta en markis som passar perfekt och som dessutom är riktigt hållbar. Solens UV-ljus sliter hårt och för att få en markis som håller i många år måste man välja en markis av rätt material. Säkrast är att vända sig till ett företag som är specialiserade på markiser och solskydd och som även har egen tillverkning. Då kan man få markiser i specifika mått som passar huset eller villan perfekt.

Detta ingår då man måttbeställer markiser

För den som letar efter markiser på Lidingö finns det några företag som är specialiserade på olika typer av solskydd och som kan sy upp markiser. De erbjuder ofta en totallösning, vilket innebär att de kommer ut på plats och mäter upp hur stora markiserna ska vara och sedan även monterar dem. Vill man kan man även få hjälp med val av design och tyg. Då priserna kan variera mellan företag kan det löna sig att först ta in kostnadsförslag från några olika. Men det gäller såklart att inte bara tänka på priset utan även på kvalitet. Detta eftersom man då får markiser med mycket längre livslängd och som inte går sönder lika lätt.