Stilren badrumsrenovering i Örebro

Badrumsrenoveringar leder ofta tanken till lyxigt och smakfullt. Men det finns även de som tycker att less is more när de gör badrumsrenovering i Örebro.

Kerstin hade fått starka reaktioner när hon berättat om sin kommande badrumsrenovering. Genast hade många åsikter om hur man skulle göra och inte minst hur det skulle se ut. Frågor om specialduschar och jacuzzi fullständigt haglade över henne. Så när hon då berättade att hon ville ha det enkelt och avskalat trodde alla att hon skojade.

Men det gjorde hon inte för hon vill ha ett vitt badrum som man gjorde förr. Det enda speciella hon hade bestämt sig för att investera i var ett gammaldags badkar med lejontassar. Sedan skulle alla tycka något om vem hon skulle hyra in för jobbet, men det hade hon redan bestämt.

Badrumsrenovering i vit

Tidigt i hennes planering hade hon kontaktat ett företag som gjorde badrumsrenovering i Örebro. Hon hade förklarat vad hon önskade och de hade gillat idén. Faktum var att dom inte gjort den typen av renovering förr och tyckte det skulle bli kul. Hon hade fått en offert som passade hennes budget, särskilt då rotavdraget fanns med.

Olika hantverkare kom och gick i lägenheten. Först revs det kakel och sedan kom rörmokaren. Kerstin fascinerades av att det var så mycket förarbete innan det vita kaklet skulle upp. När det väl kom till det gick det snabbt och badrummet var klart. Vitt, fräscht och vackert. Kanske skulle hon bjuda hem skeptikerna så de fick se hur ett badrum skulle se ut.