Snickare ordnade sängplatser i Dalarna

Det finns nästan inga gränser på kreativiteten hos snickare i Dalarna. Därför är det en bra idé att ta kontakt med dessa hantverkare för att be om råd och givetvis hjälp med själva projektet.

Huset var litet och plats för sambo fanns inte. Det innehöll kök och badrum men inget separat sovrum. Sängen var en bäddsoffa i vardagsrummet som däremot var ganska stort. Micke ville ändå inte flytta och Anna, den blivande sambon, sa att det inte var ett problem. Något som han inte höll med om. Sambor bodde inte på det viset ansåg han.

Därför bad han Krister, en kompis som arbetade som snickare i Dalarna, om råd. Han blev inte förvånad när denne kom med flera olika förslag. Han kunde göra en tillbyggnad eller ett mysigt loft som kunde vara sovrum.

Snickare skapade mysfaktor i Dalarna

Micke fastnade för loftet och bad Krister att göra en skiss och ta fram ett kostnadsförslag.

Nu gällde det att få Anna att hålla sig borta ett tag, något som inte var helt enkelt. Micke fick tillslut säga som det var. Att en överraskning eller inflyttningspresent var på gång. Under tiden som Krister och hantverkarna jobbade bodde Micke hos Anna och hjälpte henne packa.

Samtalet kom och Krister meddelade att allt var klart. Sängen var till och med bäddad med madrass och sängkläder som Micke köpt. Anna hade gissat på allt möjligt men inte det som mötte henne när hon kom till huset. Vad Micke inte visste var att det var något hon många gånger drömt om.