Så kan man inreda en platsbyggd garderob i Stockholm

Det finns många sätt att inreda en platsbyggd garderob i Stockholm. Lösningar som kan göra att garderoben känns lyxig och härlig för garderobsinnehavaren.

Många människor skaffar sig en platsbyggd garderob i Stockholm. En del gör det av den enkla anledningen att de har ett rum över och därför väljer att låta bygga en förvaringslösning där inne och på så sätt skapar sig en walk-in closet. Andra väljer en platsbyggd garderob i sovrummet som rymmer exakt alla kläder och skor.

Oavsett anledning till att man skaffar sig en platsbyggd garderob i Stockholm finns det många olika sätt att inreda dessa. Olika färgval, träslag, dörrar och material som kan användas för att sätta prägel på den högt älskade garderoben och gör den till en riktigt härlig del av hemmet.

Färgen på en platsbyggd garderob placerad i en walk-in closet kan vara svår att bestämma sig för. Till skillnad mot vanliga garderober är det inte bara dörrens färg som kommer att synas för besökare. Insidan är verkligen det som räknas i denna typ av platsbyggd garderob i Stockholm.

Så väljer man färg i en platsbyggd garderob i Stockholm

För den modesta kan vitt eller någon typ av ljust trä vara ett perfekt färgval. För den mer extravaganta kan det kännas lyxigt med en tapetserad insida på garderoben och detaljer i starka färger. Även material som rotting och mässing kan användas i en platsbyggd garderob för att ge den extra karaktär.

Den stängda varianten av en platsbyggd garderob bör även den inredas på ett snyggt och praktiskt sätt. Med hjälp av dörrar som går ton i ton med väggen går det att nästintill trolla bort en platsbyggd garderob i den övriga inredningen men man kan också välja att framhäva den genom att låta dörrarna kontrastera mot omgivande färger.

För att tydligt kunna se vad garderoben rymmer kan det vara klokt att installera belysning när man skapar en platsbyggd garderob i Stockholm. Med rätt ljus i garderoben går det lätt att hitta bland såväl kläder som skor i garderoben. Dessutom medför belysningen en känsla av lyx till den platsbyggda garderoben.