Göteborgs målare tapetserar och målar där man behöver renovera

Att göra mönsterpassningar på tapeter som ska upp på väggen kan vara klurigt. Anlita istället en erfaren målare i Göteborg som gör jobbet exemplariskt bra.

Kalendergatan i Kortedala var snart ett minne blott för Jamie. Han och flickvännen skulle flytta ihop i en trea. Det skulle bli mysigt. Fortfarande i Göteborg, även om det var väldigt nära gränsen till Mölndal. Hade lägenheten legat på andra sidan gatan hade väl kompisarna skämtsamt sagt att han var från landet i Mölndal.

Han stoppade ner några böcker i en flyttkartong när mobilen pep till. Det var flickvännen som hade varit i kontakt med en målare i Göteborg. De kom gärna och målade och tapetserade i deras blivande lägenhet. Jamie andades ut och kände hur axlarna sjönk lite.

Erfaren målare i Göteborg fixar mönsterpassning

En del av honom hade sett fram emot att måla och tapetsera, det kunde vara kul. Samtidigt visste han vilka tapeter flickvännen valt till ena rummet. De var inga tapeter man skojar bort mönstermässigt. Snygga var de, men definitivt inget lätt att tapetsera på rätt sätt.

Så Jamie var lite glad att han skulle slippa tapetsera och måla lister. Det var nog bara bra att det kom en målare och fixade jobbet. Då kunde Jamie och flickvännen bara ägna sig åt att inreda. Förmodligen även åka ett par rundor till det stora möbelvaruhuset en bit söderut innan de blev helt klara. Ett gemensamt hem där de två skulle skapa många nya gemensamma minnen tillsammans. Mer om målare i Göteborg kan du läsa här: https://www.målarengöteborg.nu