Fönster köps vid behov

Sätta in nya fönster behöver man som husägare göra ibland. Det kan handla om en renovering eller en ruta som gått i kras när barnen spelat bandy på gården.

Solen stod högt på himlen och det var en härlig dag. Barnen lekte utanför Annas fönster och fikat var på gång på den inglasade verandan. Hon dukade på verandan som vette mot baksidan när hon hörde ett kras och glas som splittrades. Snabbt rusade hon in för att se vad som stod på.

Redan innan hon kom in i köket kände hon vinddraget som inte funnits innan. Väl inne såg hon hålet i fönsterrutan. Hon såg sig om för att förstå vad som hänt och blicken landade på den röda bandybollen på golvet. Ute hade det blivit tyst som om alla barn försvunnit. Men när hon tittade ut stod de där med stora ögon.

Ett fönster i kras ger nya möjligheter

Tillsammans med grannen som kommit täckte Anna fönstret och bjöd in till fika. Barnen satt tysta, man såg att de skämdes. Hon försäkrade dem om att det inte var någon fara, tvärtom. Nu kunde hon beställa ett fönster hon tittat på länge. Det var ett vridfönster som hon kunde putsa inifrån. Barnen slappnade av och återgick till att kivas.

När kvällen kom sökte hon online och bokade fönstret hon drömt om. Måtten hade hon tagit reda på för länge sedan. Nu skulle hon aldrig mer behöva stå på den skrangliga stegen varje gång det var dags att putsa fönstret. Inte behöva vara rädd för att falla. Läs mer om fönster på den här hemsidan: https://www.fonster.net/