Fin badrumsrenovering i Göteborg

Lyckan är att få ett nytt badrum. Det ger den där extra lyxiga känslan som inte är lik någon annan. Lena hade ingen aning om att huset i Göteborg skulle få en badrumsrenovering under semestern.

Äntligen skulle de få åka på semester. De hade länge diskuterat om det skulle bli det eller om de skulle renovera badrum i Göteborg. Till slut vann semestern och trots att Lisa längtat efter ett nytt badrum kändes semestern helt rätt.

Vad hon inte visste var att Mikael, hennes make, hade en överraskning till henne vid hemkomsten. En överraskning som bland annat innebar golvvärme och jacuzzi i deras, just nu, trista, slitna badrum. Mikael hade under lång tid frågat henne om drömbadrummet vid många tillfällen. Allt för att få en tydlig bild av vad hon önskade.

Badrumsrenovering frambringade glädjetårar

Mikael hade ordnat så att hantverkarna hade fått nycklar till huset och skulle börja samma eftermiddag som de lämnade huset för Arlanda och Spanien. Under veckorna i solen hade han ständig kontakt med byggfirman. Lisas mamma skulle ge badrummet den sista touchen med handdukar och diverse andra saker.

Ett sms talade om att allt var klart och önskade dem välkomna hem. Väl hemkomna gick han direkt och började fylla badet. Lisa kom in för att se vad som stod på och tvärstannade i dörren. Han vågade knappt titta åt hennes håll, men när han gjorde det såg han glädjen i hennes ögon och bjöd henne att hoppa i och njuta av det glas vin han hällt upp medan han förberedde middagen.