Enkelt att ta bort rost med blästring i Stockholm

Genom blästring i Stockholm kan man skonsamt avlägsna rost från en yta. Perfekt för den som ska måla om en rostig gammal kamin eller något annat av metall.

Ska man måla om en rostig gammal kamin med spissvärta måste man först avlägsna allt rost. En kamin har ofta fina små detaljer som kan vara svåra att komma åt att rengöra från rost. Men genom blästring blir detta möjligt. Enklast är att lämna in hela kaminen till en verkstad.

Där kommer den att placeras i en särskild blästringslåda och rengöras med hjälp av sand som sprutas mot ytan med hjälp av tryckluft. De fina sandkornen rengör ytan skonsamt och gör att färgen sedan kommer fästa ordentligt. Förutom metall går det även att rengöra glas, betong och plast med hjälp av blästring.

Hjälp med blästring i verkstad eller hemma

Det är inte alltid man kan packa in det man vill ha blästrat i bilen och köra till en verkstad. Det finns blästringsverkstäder som även kan komma ut på plats. Perfekt för den som ska måla om poolen eller behöver hjälp med att rengöra något som inte går att flytta.

Vill man ha hjälp med rengöring och att ta bort rost ska man vända sig till ett företag som är specialister på blästring i Stockholm. Men då priserna kan variera mellan olika företag kan det vara klokt att ta in mer än en offert och jämföra priser. Förutom blästring kan man också få hjälp med rostskyddsmålning och grundmålning.