Boka målare i Stockholm

Varför slita ut sig med att måla varje ledig stund. Istället finns faktiskt möjligheten att hyra in duktiga målare i Stockholm som kan göra hela jobbet.

Kent var underbar, det tycker iallafall Karin. Hon hade varit tillsammans med honom i fem år. Men det fanns en sak som hon gärna hade kunnat vara utan. Det var att han ibland kunde vara så dumsnål. Som exempelvis att cykla istället för att ta bussen trots att regnet öste ner.

Nu var de där igen, men Karin var lika envis som han kunde vara snål så kampen kunde bli utdragen. De hade nämligen bestämt sig för att måla om i hallen och sovrummet. Karin tyckte att de skulle hyra in en målare. Men det tyckte inte Kent som bestämt sig för att göra projektet själv.

Målare eller måla själv

Hon ville inte leva i renoveringskaos i veckor med putsdamm överallt, så hon kontaktade Hantverkarhuset i Stockholm för att få en offert skickad per mejl. Så en kväll frågade Karin Kent hur mycket det skulle kosta om han själv målade och hur lång tid skulle det ta. Han svarade, Karin hummade och log.

Hon tog upp sin mobil och tycktes surfa. Men vad hon gjort fick Kent veta när hon visade honom offerten. Inte bara fick de ett bra pris där inga penslar behövde köpas och risken för överblivet material var lika med noll. Därtill kom det fantastiska rotavdraget. Kent satt tyst och hon kunde nästan höra hur han skulle acceptera utan att det skulle bli ett nederlag.